Köpvillkor

Åldersgräns

För att få handla hos oss måste du som kund ha fyllt 18 år.

- Priser och betalningsalternativ

Varje vara anges med pris inklusive moms (25%). I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

- Frakt inom Sverige 69kr

- Postförskott/Faktura tillkommer 29kr

Beställning inom Norden (ej Norge): Fraktkostnaden startar på 129kr (viktbaserad).

Beställning till Norge: Fraktkostnaden startar på 129kr (viktbaserad) och tullavgift tillkommer som köparen betalar i samband med att produkten förtullas i Norge av Norska tullen.

- Bankkort/Kreditkort: VISA, VISA Elektron och Mastercard.

- Postförskott: Betalas vid uthämtning hos ditt postombud.

- Faktura: Fakturaavgift tillkommer på 29kr. Betalningsvillkor är 10 dagar. Fakturan skickas separat till den angivna E-postadressen kunden anger vid beställning.

- Leveranser

Alla varor skickas med PostNord (www.posten.se). Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under 10 dagar. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 500:-

- Ångerrätt

Ångerrätten gäller under 14 dagar. Ångefristen gäller från den dagen du tar emot varan.

- Du har ingen ångerrätt om

Försegling eller plombering är bruten. Varan kan inte säljas vidare vid kontaminering (av hygieniska skäl).

- När du utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i samma skick som när du fick den. Du får inte bryta plomberingen och använda den (plomberingen får oavsett inte brytas). Om varan skadas eller kommer bort på grund av du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

- Returer

Returer sker på egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer skall skickas som Rekommenderad post. Du som kund ansvar för paketet tills det kommer i retur.


- Säkerhet och sekretess

I samband med din registrering och beställning godkänner du våra köpvillkor. Vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig i enlighet med PUL (personuppgiftslagen) och Datainspektionens föreskrifter. Observera att kreditkortsuppgifter INTE lagras. Företaget kommer inte att sälja eller överlämna några uppgifter till tredje part utöver vad som är nödvändigt för fakturaförsäljning och i övrigt tillåtet enligt lag.


Kontakta oss via vårt formulär på hemsidan "KONTAKTA OSS" eller via info@skinroller.nu

Skinroller.nu © 2019