Skinroller.nu - Din digitala återförsäljare

Få en yngre & fastare hud med skinroller

En skinroller är ett verktyg som används för att genomföra microneedling, en behandling som syftar till att förbättra hudens textur, minskar porer, rynkor och ärr.

Renewal & Glow - Startkit Microneedling

Transformera din hud med vårt fuktboostande serum med ren hyaluronsyra! Detta verktyg återfuktar och skyddar huden från yttre påfrestningar samtidigt som det påskyndar hudens kollagentillverkning. Med denna enhet kan du skapa kanaler som hyaluronsyran kan ta sig ner i, vilket ger en frisk och fräsch hy med en ungdomlig lyster.

Skinroller - startkit

Microneedling med en skinroller: den senaste trenden inom hudvård

En skinroller, även kallad dermaroller eller microneedlingroller, är en liten, handhållen enhet med en rad med hundratals mycket tunna nålar. Själva proceduren med att rulla en skinroller i ansiktet kallas för microneedling, en hudvårdsteknik som involverar att man rullar nålarna över huden för att skapa mikroskopiska hål och skador. Detta kan hjälpa till att förbättra hudens struktur, reducera rynkor, öka produktionen av kollagen och elastin och minska ärrbildning.

Denna handhållna enhet har blivit allt mer populära de senaste åren, både inom professionell hudvård och för hemmabruk. Detta kan bero på att tekniken är relativt enkel att utföra själv och kan ge synliga resultat utan att vara för invasiv eller kostsam. Det finns också en mängd olika skinroller på marknaden, med varierande priser och egenskaper, vilket gör att det finns alternativ för olika behov och plånböcker.

-33 %
skinroller pro

Skinroller Pro - Dermaroller

Sveriges mest sålda skinroller för dig som vill ha en bättre hy samt skäggväxt. En skinroller stimulerar huden att producera kollagen och låter huden reparera sig själv genom att skapa små porer i huden. Resultatet är mjukare, fastare och slätare hud, särskilt effektiv mot rynkor.


-32 %
skinroller skägg - paket

Skinroller paketpris - Large

Kör skinroller med serum. Hudvårdspaketet består av fyra produkter, som tillsammans stimulerar produktionen av ansiktskollagen. Behandlar rynkor och ärr, huden blir slätare och fastare, porerna minskar och elasticiteten förbättras. Skinroller är en kostnadseffektiv och snabb huskur som behandlar flera problemområden.


-32 %
skinroller retinol

Skinroller + Retinol & Vitamin C Serum Kit - Neutriherbs

Få den ungdomliga och strålande huden du drömmer om med vår kombination av Skinroller och bästsäljande serumen Neutriherbs Vitamin C Serum och Retinol Serum. Retinol hjälper till att minimera ålderstecken medan C-vitamin ger en jämnare hudton och ett fantastiskt glow.

Dessa serumen är inte bara effektiva, de är även fuktgivande och mjukgörande. Skinroller ökar hudens egen produktion av kollagen, håller huden ungdomlig och förbättrar även absorptionen av dina hudvårdsprodukter. Missa inte chansen att få den vackra, ungdomliga huden du vill ha – prova vår Skinroller och bästsäljande serumen idag


-32 %
Retinol Serum

Skinroller + Retinol Serum - 30 ml - Neutriherbs

Få den ungdomliga, släta och fasta huden du vill ha med vår Skinroller och vårt bästsäljande retinolserum. Dessa produkter tillsammans är en kraftfull kombination som starkt stimulerar produktionen av kollagen i ansiktet, vilket minskar fina linjer, rynkor och ärr.

Grova porer blir mindre och elasticiteten förbättras, och huden blir mjukare och mer ungdomlig. Denna enhet fungerar genom att stimulera hudens produktion av kollagen och reparera huden genom att skapa små mikrohål


-32 %
Vitamin C

Skinroller + Vitamin C Hyaluronic Acid Serum från Neutriherbs - 30 ml

Uppnå en strålande, ungdomlig hud med vår kombination av Skinroller och Neutriherbs populära serum med C-vitamin. Denna duo boostar hudens egen produktion av kollagen och ger en naturligt vacker glow.

Neutriherbs Vitamin C Serum med hyaluronsyra har många vetenskapligt bevisade effekter på huden, och innehåller endast rena, aktiva ingredienser som ger en silkeslen känsla på huden omedelbart. Du kommer att se synliga, långvariga resultat med denna kombination.


-32 %
Skinroller Hyaluronic

Skinroller PRO + Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum 30 ml

Få en återfuktad, ungdomlig hud med vårt serum med hyaluronsyra i paket med Skinroller. Hyaluronsyra är känt för sin förmåga att behålla fukten i huden, vilket gör detta serum till ett utmärkt val för att återfukta fet hud utan att täppa porerna. Dess lätta, gelé-aktiga formula glider mjukt på huden och ger en silkeslen känsla. Enheten öppnar upp hudens kanaler och gör det möjligt för serumet att maximalt penetrera huden och ge bästa möjliga resultat.


Allt du behöver veta om skinroller: vad är det och hur fungerar det?

En skinroller är en liten, handhållen enhet med hundratals mycket tunna nålar som är monterade på en cylindrisk handhållen enheten. Nålarna kan variera i längd beroende på vilken skinroller man väljer och vad den ska användas för. Skinroller med kortare nålar (vanligtvis 0,2 – 0,5 mm) är lämpliga för behandling av fina linjer och ojämn hudtextur, medan skinroller med längre nålar (vanligtvis 1,0 – 2,5 mm) är bättre för behandling av djupare rynkor, ärr och celluliter.

Microneedling med en skinroller fungerar genom att man rullar nålarna över huden. Detta skapar mikroskopiska hål och skador i huden, vilket kan hjälpa till att öka produktionen av kollagen och elastin. Kollagen och elastin är proteiner som ger huden elasticitet och spänst, och som minskar med åldern. Genom att öka produktionen av dessa proteiner kan man få en ungdomligare, fastare och mer strålande hud.

Microneedling med en skinroller kan också hjälpa till att öka penetrationen av hudvårdsprodukter, eftersom mikroskopiska hål skapas i huden. Detta kan göra att produkterna tränger djupare ner i huden och kan ge bättre resultat.

Det är viktigt att poängtera att microneedling med en handhållen enhet är en form av skönhetsbehandling och inte en medicinsk behandling. Det är därför viktigt att rådfråga en läkare eller hudterapeut innan man påbörjar en behandling, särskilt om man har en historia av hudproblem eller sjukdomar.

 

Fördelarna med att använda en skinroller: förbättrad hudtextur, minskade porer och ärr

Förbättrad hudstruktur

Microneedling med en skinroller kan hjälpa till att förbättra hudens struktur och reducera fina linjer och rynkor.

Ökad produktion av kollagen och elastin

Genom att öka produktionen av kollagen och elastin kan man få en ungdomligare, fastare och mer strålande hud.

Minimerade ärr

Microneedling med en skinroller kan hjälpa till att reducera ärrbildning, inklusive ärr efter akne och operationer.

Ökad penetration av hudvårds-produkter

Microneedling med en skinroller kan öka penetrationen av hudvårdsprodukter, vilket kan ge bättre resultat.

Möjlighet att använda hemma

Många skinroller är lämpliga för hemmabruk, vilket kan vara bekvämt och ekonomiskt.

Reducerad porernas storlek

Skinrollern kan hjälpa till att exfoliera huden och öppna upp porerna, vilket kan leda till en minskning av porens storlek. Detta kan ge en slätare, jämnare hudton.

Steg-för-steg

Så här använder du en skinroller

 1. Rådfråga en läkare eller hudterapeut: Innan du påbörjar en behandling med din enhet, rådfråga en läkare eller hudterapeut. Detta är speciellt viktigt om du har en historia av hudproblem eller sjukdomar, eller om du är gravid eller ammar.

 2. Välj en lämplig skinroller: Välj en enhet med lämplig nållängd beroende på vilken behandling du vill genomföra. Kortare nålar (0,2 – 0,5 mm) är lämpliga för behandling av fina linjer och ojämn hudtextur, medan längre nålar (1,0 – 2,5 mm) är bättre för behandling av djupare rynkor, ärr och celluliter.

 3. Rengör huden grundligt innan behandlingen: Rengör huden grundligt med en mild rengöringsprodukt innan du börjar behandlingen. Torka sedan av huden med en ren handduk.

 4. Desinficera skinrollern: Desinficera din enhet med desinfektionsmedel innan och efter användning för att förhindra infektioner.

 5. Rulla skinrollern i olika riktningar: Rulla enheten över huden i olika riktningar tills du täckt hela behandlingsområdet. Var försiktig så att du inte pressar för hårt, eftersom det kan skada huden. Försök att rulla skinrollern i samma riktning varje gång för att få jämna resultat.

 6. Massera in en hudvårdsolja eller serum efter behandlingen: Massera in en hudvårdsolja eller serum på behandlingsområdet efter behandlingen för att återfukta huden och hjälpa till att lugna ner den.

Skinroller - före & efter

Efter-bilden visar huden efter att microneedling med en skinroller har utförts. Huden ser friskare och mer strålande ut på grund av ökad produktion av kollagen och elastin. Fina linjer och rynkor kan också vara mindre synliga, och huden kan kännas fastare och mer elastisk.

-32 %
Retinol Serum

Skinroller + Retinol Serum - 30 ml - Neutriherbs

Få den ungdomliga, släta och fasta huden du vill ha med vår Skinroller och vårt bästsäljande retinolserum. Dessa produkter tillsammans är en kraftfull kombination som starkt stimulerar produktionen av kollagen i ansiktet, vilket minskar fina linjer, rynkor och ärr.

Grova porer blir mindre och elasticiteten förbättras, och huden blir mjukare och mer ungdomlig. Skinroller fungerar genom att stimulera hudens produktion av kollagen och reparera huden genom att skapa små mikrohål


-32 %
Vitamin C

Skinroller + Vitamin C Hyaluronic Acid Serum från Neutriherbs - 30 ml

Uppnå en strålande, ungdomlig hud med vår kombination av Skinroller och Neutriherbs populära serum med C-vitamin. Denna duo boostar hudens egen produktion av kollagen och ger en naturligt vacker glow.

Neutriherbs Vitamin C Serum med hyaluronsyra har många vetenskapligt bevisade effekter på huden, och innehåller endast rena, aktiva ingredienser som ger en silkeslen känsla på huden omedelbart. Du kommer att se synliga, långvariga resultat med denna kombination.


-32 %
Skinroller Hyaluronic

Skinroller PRO + Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum 30 ml

Få en återfuktad, ungdomlig hud med vårt serum med hyaluronsyra i paket med Skinroller. Hyaluronsyra är känt för sin förmåga att behålla fukten i huden, vilket gör detta serum till ett utmärkt val för att återfukta fet hud utan att täppa porerna. Dess lätta, gelé-aktiga formula glider mjukt på huden och ger en silkeslen känsla. Skinroller öppnar upp hudens kanaler och gör det möjligt för serumet att maximalt penetrera huden och ge bästa möjliga resultat.


-32 %
Retinol Serum

Skinroller + Retinol Serum - 30 ml - Neutriherbs

Få den ungdomliga, släta och fasta huden du vill ha med vår Skinroller och vårt bästsäljande retinolserum. Dessa produkter tillsammans är en kraftfull kombination som starkt stimulerar produktionen av kollagen i ansiktet, vilket minskar fina linjer, rynkor och ärr.

Grova porer blir mindre och elasticiteten förbättras, och huden blir mjukare och mer ungdomlig. Denna enhet fungerar genom att stimulera hudens produktion av kollagen och reparera huden genom att skapa små mikrohål


-32 %
Vitamin C

Skinroller + Vitamin C Hyaluronic Acid Serum från Neutriherbs - 30 ml

Uppnå en strålande, ungdomlig hud med vår kombination av Skinroller och Neutriherbs populära serum med C-vitamin. Denna duo boostar hudens egen produktion av kollagen och ger en naturligt vacker glow.

Neutriherbs Vitamin C Serum med hyaluronsyra har många vetenskapligt bevisade effekter på huden, och innehåller endast rena, aktiva ingredienser som ger en silkeslen känsla på huden omedelbart. Du kommer att se synliga, långvariga resultat med denna kombination.


-32 %
Skinroller Hyaluronic

Skinroller PRO + Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum 30 ml

Få en återfuktad, ungdomlig hud med vårt serum med hyaluronsyra i paket med Skinroller. Hyaluronsyra är känt för sin förmåga att behålla fukten i huden, vilket gör detta serum till ett utmärkt val för att återfukta fet hud utan att täppa porerna. Dess lätta, gelé-aktiga formula glider mjukt på huden och ger en silkeslen känsla. Enheten öppnar upp hudens kanaler och gör det möjligt för serumet att maximalt penetrera huden och ge bästa möjliga resultat.


Introduktionsvideo hur skinroller nyttjas

Denna video visar före och efter bilder av huden efter att en person har använt en skinroller regelbundet under 3 veckor. Video visar hur huden ser ut innan behandlingen, och sedan visar den resultatet efter att behandlingen har utförts. Video ger också en kort beskrivning av hur skinrollern används och vilka fördelar man kan förvänta sig efter en behandling.

 

 

 

Försiktighetsåtgärder

 1. Rådfråga en läkare eller hudterapeut: Innan du påbörjar en behandling med en skinroller, rådfråga en läkare eller hudterapeut. Detta är speciellt viktigt om du har en historia av hudproblem eller sjukdomar, eller om du är gravid eller ammar.

 2. Desinficera skinrollern: Desinficera enheten med desinfektionsmedel innan och efter användning för att förhindra infektioner.

 3. Var försiktig med nållängden: Välj en enhete med en lämplig nållängd beroende på vilken behandling du vill genomföra. Kortare nålar (0,2 – 0,5 mm) är lämpliga för behandling av fina linjer och ojämn hudtextur, medan längre nålar (1,0 – 2,5 mm) är bättre för behandling av djupare rynkor, ärr och celluliter. Var försiktig så att du inte pressar för hårt med skinrollern, eftersom det kan skada huden.

 4. Var försiktig med ansiktet: Var försiktig när du använder enheten på ansiktet, eftersom huden på dessa områden är mer känslig än på andra delar av kroppen.

 5. Använd en hudvårdsolja eller serum efter behandlingen: Massera in en hudvårdsolja eller serum på behandlingsområdet efter behandlingen för att återfukta huden och hjälpa till att lugna ner den.

 6. Var försiktig med solen: Undvik att exponera huden för solen direkt efter en behandling med enheten, eftersom huden kan vara extra känslig. Använd en solskyddskräm med högt skyddsfaktor och håll huden i skugga så lång tid som möjligt efter behandlingen.

Olika typer av skinroller: vad ska man tänka på vid val av skinroller?

 1. Nållängd: Välj en enhet med en lämplig nållängd beroende på vilken behandling du vill genomföra. Kortare nålar (0,2 – 0,5 mm) är lämpliga för behandling av fina linjer och ojämn hudtextur, medan längre nålar (1,0 – 2,5 mm) är bättre för behandling av djupare rynkor, ärr och celluliter.

 2. Material: Välj en enhet gjord av ett steriliserat material, såsom titanium eller kirurgiskt stål, för att minimera risken för infektioner.

 3. Tillverkare: Välj en enhet från en pålitlig tillverkare med bra rykte och en historia av att tillverka kvalitetsprodukter. Läs recensioner och rådfråga en läkare eller hudterapeut innan du gör ditt val.

 4. Pris: Det finns enheter i många olika prisklasser. Välj en som passar din budget, men tänk på att en dyrare skinroller inte nödvändigtvis är bättre än en billigare.

 5. Behandlingsområden: Välj en enhet som är lämplig för det område du vill behandla. Vissa skinroller är specifikt designade för att användas på ansiktet, medan andra är mer lämpliga för behandling av kroppen.

 6. Användningsfrekvens: Tänk på hur ofta du tänker använda enheten och välj en som passar dina behov. Vissa skinroller är lämpliga för daglig användning, medan andra bör användas mer sällan.

Sammanfattning

En skinroller är ett verktyg som används för att genomföra microneedling, en behandling som syftar till att förbättra hudens textur, minskar porer, rynkor och ärr. Skinrollern innehåller många nålar av olika längd som rullas över huden, vilket skapar mikroskopiska hål i huden och ger upphov till en så kallad “skaderesponse”. Detta orsakar att kroppen producerar mer kollagen och elastin, vilket ger huden en fastare och yngre utseende.

Det finns många fördelar med att använda en skinroller, inklusive:

 1. Förbättrar hudens textur: Enheten kan hjälpa till att förbättra hudens textur genom att minimera fina linjer och rynkor.

 2. Minskar porer: Enheten kan hjälpa till att minska storleken på porer genom att exfoliera och öppna upp porerna.

 3. Förbättrar ärr: Enheten kan hjälpa till att minimera ärr genom att stimulera kroppen att producera mer kollagen och elastin.

 4. Ökar hudens elasticitet: Enheten kan hjälpa till att öka hudens elasticitet genom att stimulera kroppen att producera mer kollagen och elastin.

 5. Enkel att använda: Enheten är lätt att använda och kan användas hemma.

  Det är viktigt att poängtera att resultatet av microneedling med en skinroller kan variera från person till person och kan också vara beroende av vilken skinroller man väljer och hur den används. Det är därför viktigt att rådfråga en läkare eller hudterapeut innan man påbörjar en behandling och att följa anvisningarna för användning noga.

  Det finns även viktigt att ta hänsyn till försiktighetsåtgärder när man använder en skinroller, såsom att desinficera den innan och efter användning, välja en skinroller med en lämplig nållängd och vara försiktig när man rullar den över huden. Det är också viktigt att använda en hudvårdsolja eller serum efter behandlingen för att återfukta huden och hjälpa till att lugna ner den.

  I sammanfattning är en skinroller ett verktyg som kan hjälpa till att förbättra hudens textur, minskar porer, rynkor och ärr och öka hudens elasticitet. Det är lätt att använda och kan användas hemma, men det är viktigt att rådfråga en läkare eller hudterapeut innan man påbörjar en behandling och att följa anvisningarna för användning noga.

fAQ

Vanliga frågor & svar

 1. Vad är en skinroller?

En skinroller är ett verktyg som används för att genomföra microneedling, en behandling som syftar till att förbättra hudens textur, minskar porer, rynkor och ärr. Skinrollern innehåller många nålar av olika längd som rullas över huden, vilket skapar mikroskopiska hål i huden och ger upphov till en så kallad “skaderesponse”. Detta orsakar att kroppen producerar mer kollagen och elastin, vilket ger huden en fastare och yngre utseende.

 1. Hur fungerar en skinroller?

Skinrollern fungerar genom att skapa mikroskopiska hål i huden, vilket ger upphov till en så kallad “skaderesponse”. Detta orsakar att kroppen producerar mer kollagen och elastin, vilket ger huden en fastare och yngre utseende. Skinrollern kan användas för att förbättra hudens textur, minskar porer, rynkor och ärr.

 1. Vem kan använda en skinroller?

I allmänhet kan vem som helst använda en skinroller, men det är viktigt att rådfråga en läkare eller hudterapeut innan man påbörjar en behandling. Vissa hudtillstånd, såsom akne eller infektioner, kan vara kontraindikationer för att använda en skinroller.

 1. Är skinroller smärtsamt?

Vissa personer kan känna viss obehag när de använder en skinroller, men det är vanligtvis inte allvarligt. Det är viktigt att följa anvisningarna för användning noga.

 1. Hur ofta bör man använda en skinroller?

Det rekommenderade användningsintervallet för en skinroller kan variera beroende på vilken skinroller man väljer och vilket mål man har med behandlingen. I allmänhet rekommenderas det att man använder skinrollern en till två gånger per vecka i början, med möjlighet att öka frekvensen gradvis om så önskas. Det är viktigt att följa anvisningarna för användning noga och att inte använda skinrollern för ofta, eftersom det kan skada huden.

 1. Kan man använda en skinroller på alla delar av kroppen?

I allmänhet kan en skinroller användas på alla delar av kroppen där man önskar förbättra hudens textur och elasticitet. Det är viktigt att använda en skinroller med en lämplig nållängd för den aktuella hudytan och att följa anvisningarna för användning noga.

 1. Kan man använda en skinroller om man har akne?

Om man har aktiv akne bör man undvika att använda en skinroller, eftersom det kan försämra situationen. Om man har ärr efter akne kan det dock vara lämpligt att använda en skinroller för att förbättra ärrbildningen. Det är viktigt att rådfråga en läkare eller hudterapeut. 

 1. Kan man använda en skinroller och hudvårdsprodukter på samma gång?

Ja, det är vanligtvis lämpligt att använda hudvårdsprodukter efter att man har använt en skinroller, eftersom mikroskopiska hål som skapas av skinrollern kan öka penetrationen av hudvårdsprodukterna. Det är viktigt att vänta till huden har läkt helt efter en behandling innan man använder hudvårdsprodukter och att följa anvisningarna för användning noga.

 1. Vad ska man tänka på när man väljer en skinroller?

Det finns många olika skinroller på marknaden, och det är viktigt att välja en som passar ens behov och hudtyp. Man bör tänka på saker som nållängd, material, användningsfrekvens och eventuella certifieringar. Det är också viktigt att välja en skinroller från en pålitlig källa för att säkerställa att den är säker och effektiv att använda.

 1. Kan man använda en skinroller om man har känslig hud?

Om man har känslig hud bör man vara försiktig när man använder en skinroller och rådfråga en läkare eller hudterapeut innan man påbörjar en behandling. Det är viktigt att välja en skinroller med en lämplig nållängd för den aktuella hudytan och att följa anvisningarna för användning noga. Det kan också vara lämpligt att använda en skinroller med mindre nålar för att minimera risken för irritation. Det är också viktigt att använda en skinroller på rätt sätt och att undvika att skada huden.

11. Kan man använda skinroller på skägg?

Det är möjligt att använda en skinroller på skägg, men det är viktigt att vara försiktig så att du inte skadar huden under skägget. Det kan vara en god idé att använda en skinroller med mindre mikronålar för att minimera eventuella skador. Det är också viktigt att se till att huden under skägget är ren och fuktad innan du använder skinrollern.